En forholdsvis intuitiv kunst, det som kommer frem er : Positiv energi, styrke, livslinjer som krysses, drar i forskjellige retninger, men også linjer som vil kveile seg rundt og stramme til nytt liv. Pigger som vil stikke, men som også vil ha livets rett. "Celler", "frø", "blomster" og "mikroorganismer", formene er fri fantasi som "kommer" til meg. Bekjempe, formere, slik naturen er. Noen av verkene er "vakrere" enn andre, den feminine og maskuline siden sloss om plassen, drar og sliter, begge er sterke. Jeg har jobbet med portretter av mennesker som har satt spor på forskjellig vis, polaritet er blitt et stikkord. Har også jobbet med holdninger rundt vår egen identitet gjennom å å ha fokus på Selfies og portretter.Har et ønske om å ha et litt mer interaktivt publikum.

Miljøet er også etterhvert blitt en hovedtanke,det kommer frem i enkelte materialbruk som i "Jeg fant jeg fant", Playwoodart, WallJewelery, og i verket Hope.

Fargene er ofte kombinasjoner som underbevisstheten min har lagret. Flere har sagt at bildene mine får de til å tenke på forskjellige land og kontinent. Jeg ønsker gjerne å si at bildene mine har et internasjonalt språk.

Aller helst vil jeg at alle, uansett bakgrunn, alder, kjønn, skal kunne stoppe opp og spørre: "Hva er dette?", for så å la sin underbevissthet legge sine spor og erfaringer inn i min kunst, og gjøre dem til sine egne gode, vonde, spennende og håpefulle opplevelser - at livet skal være verdt å leve akkurat i dette øyeblikk.


© 2016 Aina Regine Norset, Ove Bjelkesgt.10, 7130 Brekstad
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!